maandag 25 mei 2020

Brynn T-shirt

Of ik eens een T-shirt met een knoop vanvoor wilde naaien? #insertpuppyoogjes

Tuurlijk, kind.


En kijk, ik had dat gewoon zelf in een T-shirtpatroon kunnen bijtekenen, I know. Mijn beperkte naaitijd en -energie deden mij toch beslissen om een kant-en-klaar knoopt-shirtpatroon (man, dat zou scoren op het Scrabblebord!) te kopen, en zo kwam ik terecht bij Brynn van Sew a Little Seam. Het patroon bevat echt veel verschillende opties voor oa. mouwen, ruguitsnijding en zoomafwerking, dus ik ben nog voor een tijdje zoet :-)


De stof koos ze zelf uit in de webshop van Madeline De Stoffenmadam, ze staat goed met geel en dat weet ze.


Zij is content, en ik ook. Het wordt moeilijker, naaien voor mijn prille tienerdochter, maar gelukkig weet ze zelf goed wat ze wil, en zolang ik dat kan volgen, is alles peis en vree in Piepownaailand :-)



6 opmerkingen:

  1. Ze staat inderdaad echt mooi met die kleur! Eentje die ik - met mijn bleke tinten - nooit uit de stoffenkast mag halen, dus ik vind het leuk om hier stralend zonnegeel te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook maar beter niet hoor! Oker wel, geel dan weer echt niet. Dus ik ben blij dat ik het voor haar wel mag :-)

      Verwijderen
  2. Ze weet inderdaad waar ze mee staat. En dan nog zo'n lieve mama die het voor haar maakt, wat wil je nog meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Digital Printing Rawamangun wish you deign to visit my website, thank you :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen