zaterdag 21 maart 2020

Comfy clothes voor Ernest

Het zijn vreemde tijden voor ons allen, dat moet ik jullie niet vertellen. Om wat tegengewicht te bieden voor de steeds zwaardere berichten uit binnen- en buitenland, graag nog wat nieuws van mijn eigen kleine naaifront.

Ik begin met iets uit de oude doos, 't is te zeggen, van vorig jaar deze tijd. De foto's maakten we vorig jaar april, toen we op bezoek waren bij mijn schoonmama in Limburg. Betere tijden, dus.


Ik gebruikte, zoals zo vaak, stoffen van See You at Six, en maakte er deze keer een volledige outfit van. De bedrukte stof voor de dex pants van missessippie, de effen stof voor de dinosaur sweater uit Ottobre.


Ik wilde de sweater graag bedrukken met dezelfde bergen als op de broek, en Naomi van SYAS was zo lief me de afbeelding te bezorgen, zodat ik ze kon uitsnijden. Zalig, als je dat soort service kan krijgen.


Hoewel ik het in mijn hoofd had dat hij de broek en trui veel samen zou dragen, is dat eigenlijk bijna nooit gebeurd. Ondertussen is de broek te klein, gelukkig past de trui wel nog!


Hou jullie goed, allemaal! We kunnen maar hopen dat we er ongeschonden door raken, door heel deze surreële periode, en er niemand aan moeten verliezen die ons dierbaar is.5 opmerkingen:

 1. Allereerst veel succes in deze vreemde tijd, hopelijk brengt je kleine schat je genoeg momentjes om bij te glimlachen. Deze outfit is alvast echt een hele mooie, blij dat de trui nog past ook!
  Ik probeer ook wat meer te bloggen om zo ook fijne dingen de wereld in te kunnen sturen, een beetje normaal voelen is echt soms nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige outfit! Echt heel mooi samen, en ongetwijfeld ook apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, érg mooi ;)
  Ik hoorde al over "het kind in de Rocco'jtes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat 'm heel mooi die kleuren en de combi is top, zeker zo met die bergen op de trui!

  BeantwoordenVerwijderen