zaterdag 18 februari 2012

Een award

Ik kreeg de Liebster Blog Award van Storm. Dankjewel!Liebster" is een Duits woord wat zoiets betekent als liefste, favoriete, beste, en de Liebster Award is een soort van kettingbrief onder bloggers die het doel heeft om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Er is geen evaluatiecomité of een formeel awardproces voor de Liebster, maar het is zelfs leuker - het is erkenning dat een ander je harde werken heeft gezien en waardeert. 

De award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo'n award wint, geef je hem door aan 5 (of 6) andere blogs en hoop je dat zij dat ook doen.

Kleinere blogs die in de bloemetjes gezet worden, fijn vind ik dat!

Ik mag de award ook doorgeven, en ga dat doen aan:

*Sam
Colette & Cezar
De Stoefferij
Heli Handgemaakt
Van stikleek tot lady stitch
Pippelien

Verder kreeg ik van Juffertje Uil The Versatile Blogger Award. Daarover later meer!

Pippelien stuurde me deze week ook het zwempakje dat ze hier weggaf. Heel schattig, en natuurlijk ook geweldig passend bij de naam van mijn blog. Op foto's van zwempakje met Lilith erin, zal het nog even wachten zijn, want het is haar nog te groot. Dankjewel, Pippelien!

4 opmerkingen:

 1. Jij kreeg net een award, ik geef jou er eentje, zomaar, omdat ik hier heel graag kom meelezen en fan ben van je maaksels!

  Je kan je award gaan "bewonderen" op mijn blog, veel plezier met het doorgeven!

  rakketak.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ... en het werkt! ik volg:) leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor de leuke award! Net een drukke week achter de rug en wat blog-lezen aan het inhalen ... en dan lees ik hier dat ik een award van je krijg: SUPER!! Ik ga meteen al eens een lijstje maken van nieuwe award-winnaars die ik gelukkig mag maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En er is nog een award in jouw richting gevlogen!

  BeantwoordenVerwijderen