donderdag 21 februari 2013

Zwierig

Aangezien Lilith, als ze mocht kiezen, enkel nog rokjes zou dragen, en dan nog het liefst rokjes "die veel wiebelen", ben ik begonnen aan de lenterokjesproductie.

"Wiebelen", dus, en daar leek dit model me heel geschikt voor.


Een soort cirkelrok, waarbij de cirkel gevormd wordt door een heel aantal stolplooien. Wiebelwiebel gegarandeerd dus. Een lentefris stofje, afgewerkt met een paspeltje onderaan, geslaagd!

Of tenminste, dat dacht ik. Jammer maar helaas, Lilith wil het niet aan - alweer. Al moet ik toegeven, het is eigenlijk "teveel rok" voor ons kleine, fijne meid. Ik nam de zijnaad al in, zoveel als de plooien me toelieten. Maar dan nog is het echt redelijk bombastisch als ze het aanheeft. Of ligt het aan het feit dat ik het rokje voerde? Ik zou het niet weten. Bovendien is het ook te lang, wat nogal simpel op te lossen valt natuurlijk, ware het niet dat ik het nut er niet echt van inzie, aangezien de breedte en het "teveel" daarmee nog niet opgelost is.

Feit blijft dat het haar inderdaad niet echt goed staat. Jammer, maar wie weet gaat het over een paar maanden toch al wat beter?

14 opmerkingen:

 1. Pff, jammer is dat he! Heb het hier ook wel hoor! Meestal laat ik het even "in het oog" hangen en komt ze er dan ineens mee aanlopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer! Want zo op de foto ziet het er echt uit als een geweldig rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk rokje. jammer dat hij het net toch niet is. Ik zou hem gewoon nog even laten liggen en wie weet past het over een tijdje wel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop het want het is een echt leuk ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jammer...en las ge er een verhaaltje bij verzint voor't slapengaan in de zin van: de fee met haar rode bollekesrok (kweenieze of dat werkt) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Lilith lijkt me wel een madammeke met een mening! Haha, altijd wat te beleven met zo'n persoonlijkheid in huis :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer! Tis nochtans een heel schoontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heel bekend... Maar niets zo veranderlijk als kleine kindjes, even opbergen en wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die dame van jou, die weet wel wat ze wil hé... Ik vind het rokje supermooi! Ik ben dan ook fan van stolpplooien, en dat stofje vind ik ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We wachten gewoon tot ze een groeispurtje krijgt. Want lange smalle kleuters, die zijn hier ongetwijfeld prachtig mee. Misschien vindt ze 't over een halfjaar wel schoon? En anders heeft dat kind geen smaak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die rokjes ziet er inderdaad fantastisch uit, maar idd ik kan erover meespreken eens aan die korte beentjes lijken het boerinnekes ;-). Laat gewoon wat liggen en dat komt slim.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. da's echt wel mega-jammer! Zo'n schoon rokske! Ik duim dat ze nog van gedacht verandert hoor!

  BeantwoordenVerwijderen