donderdag 18 april 2013

Google reader vs. Bloglovin

Op verschillende blogs kwam ik al posts tegen i.v.m. Google Reader (dat er op 1 juli mee stopt), en de overstap naar Bloglovin.

Digibeet als ik eigenlijk toch wel een beetje ben, snap ik er allemaal niet veel van. Ik volg blogs via de leeslijst op blogger.com, en verder dan dat reikt mijn kennis niet. Maar goed, omdat ik natuurlijk niet weet hoe jullie mij volgen: vanaf nu vinden jullie in de linkerbalk een knop "Follow me on bloglovin".

Klikkerdeklik, dus, voor wie dat wil!

9 opmerkingen:

 1. Ik snap daar ook niks van ; gaan we dan al onze volgenrs kwijt zijn? Of zelfs onze blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben al blij dat ik nie alleen ben die nie snapt wat er gaat gebeuren... Ik vond zelfs diene knop van bloglovin nie, waar heb je die gevonden??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk willen we je blijven volgen;...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er een poosje geleden een blog berichtje over geschreven. Met uitleg. Misschien hebben jullie er ook iets aan?

  http://tantejannie.blogspot.nl/2013/03/bloglovin.html

  Het gaat er om dat Google Reader er mee stopt. Dat heeft niets te maken met de Google Friend Connect waarmee volgers een blog volgen. Je raakt dus zeker niet al je volgers kwijt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi, ik viel op je enorm leuke blognaam. En toen ik bij jou wat verder keek zag ik daar je prachtige krullendochter. Wat een beauty!. Ik vind het vooral leuk om naar je zelfgemaakte kleertjes te kijken. ZO kan ik nog wat ideetjes opdoen voor mijn kleinkindertjes die ook nog heel jong zijn.

  En wat betreft dat bloggen, volgens mij zitten veel bloggers een beetje in hetzelfde schuitje. ZO van...en nu...gaat het wel goed. Ik weet het ook allemaal niet en wacht maar rustig af. Het komt vast goed.

  Als je het leuk vindt ook eens bij mij te kijken dan ben je van harte welkomt. Ik ben in ieder geval jouw volger geworden.

  Groetjes Saskia
  www.lafemeenspruiten.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Troost u,ik snap er ook niks van.En dan nog int engels ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook in de war... al een bloglovin'-account aangemaakt, maar daar kan ik nog niet helemaal aan uit...
  Ik blijf je in ieder geval volgen!

  BeantwoordenVerwijderen