dinsdag 10 september 2013

Handig en schattig

Samen met Ernest kreeg ik precies ook zelf een hele hoop nieuwe energie. Na Liliths flamingokleedje en de opruimactie in mijn stoffenkast, zette ik me aan een projectje dat eigenlijk ook al gemaakt had moeten zijn voor Ernestjes geboorte, een duo van handig en schattig.


Handig, dat is het pamperzakje. Al heel erg bekend in blogland, dus veel introductie heeft het niet meer nodig.Schattig, dat is het tuutjestasje, of zoals dat zo mooi klinkt in het Engels, een pacifier pocket.

 
Ernest is nog te klein om zijn tuutje aan een tuutjesketting te hangen, en dus vliegt dat ding heel vaak ergens waar ik het niet meteen terugvindt. Vanaf nu geen probleem meer, in het tasje zit een extra exemplaar dat ik in geval van nood meteen terugvindt.


Het tasje is, in mijn ogen, überschattig, en eigenlijk ook gewoon heel handig. Door de kamsnap aan het riempje, hang je het gewoon overal waar je wil. Daar kom ik dus nooit zelf op, op dat soort handigheidjes...

Jullie herkennen de stof misschien nog van de vlinderdeken die ik voor Ernest maakte. Eens de tasjes af waren, vond ik het geheel nogal flets, wat ik met wat flockfolie heel snel verholpen kreeg.

En nu kan ik beter georganiseerd op stap met mijn ventje!13 opmerkingen:

 1. Het bekende luierzakje, maar wel met het mooiste flocklogo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig! En nu kunnen jullie geheel in stijl op pad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk en handig. Tof die geflokte 'handleiding' op de items.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo mooi ! handig zo'n tutjeszakje ! prachtig geflockt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik vind de flock ook echt tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke flock! en idd uberchattig! net als jouw ernestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De flock op je pamperzakje is 300% geslaagd!!!

  BeantwoordenVerwijderen