dinsdag 25 augustus 2015

Julia in Bretagne

Dat ik met dit bericht weinig tot geen kans maak op de originaliteitsprijs, daar ben ik me terdege van bewust. En ook dat sommigen onder u met hun ogen zullen rollen en denken "niet nog één", dat ook, ja.

Maar bon, voor de volledigheid van dit digitale naaiarchief (want dat is deze blog ondertussen ook geworden voor mij), toch maar een paar korte woorden voor mijn laatste selfish-sewing-project.U herkent met zijn allen meteen Julia, een van die geweldige Compagnie M.-patronen waar een mens precies geen genoeg van kan krijgen. En hoogstwaarschijnlijk herkent u ook A Nana's van Aime Comme Marie. De stof kocht ik bij Petite Couture, met deze Julia in gedachten. Het aangekondigde slechte weer op onze vakantiebestemming deden mij nog in laatste instantie beslissen om hem nog vlug in elkaar te steken. En hij deed goed dienst daar!

Lilith droeg haar Julia net op dezelfde dag ook, en wilde absoluut mee op de foto. En dan krijg je dit soort dingen, natuurlijk...

13 opmerkingen:

 1. Toch nog steeds een leuke trui die Julia!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier liggen al een aantal stofjes klaar om omgetoverd te worden in een Julia. De snelheid waarmee je er ééntje kan maken, staat me toe met dit zomerweer er nog niet aan te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuke foto.! En euhm, elke Julia is net even wat anders, dus jij hebt even veel recht als iedereen om die aan ons te showen :D. Mooi gedaan.!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat doen wij echt niet hoor, rollogen! Laat maar komen die Julia's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalige foto! Meer moet dat niet zijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto, we willen trouwens al die Julia's zien! Mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er kunnen nooit genoeg Julia's zijn. ;-) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, fijne foto! En mooie trui! Mag zeker op de foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat een heel toffe foto van jullie tweetjes! Julia stond al op mijn lijstje sinds de lancering, maar af en toe heb ik nog eens een remindertje nodig, dus niets ogengerol hier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toch een leuke foto en jullie Julia's mogen gezien worden.

  BeantwoordenVerwijderen