dinsdag 20 oktober 2015

Bloggers for Life: het goede doel (part I)

Ondertussen kunt u er niet meer naastkijken. De vlam van Bloggers for Life verspreidt zich overal in blogland, en u weet al lang waarover het gaat.

Maar voor welk goed doel slaan we nu eigenlijk onze handen in elkaar?

Wel, er werden er uiteindelijk twee gekozen, en de eerste stelt Annelies deze week aan u voor. Het Berrefonds, een vereniging die zich ervoor inzet om ouders van een overleden kindje een hart onder de riem te steken. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, dat leest u op de blog van Annelies, en natuurlijk ook op de website van het Berrefonds zelf.Voor het Berrefonds wordt er niet geveild, maar wel gebreid of genaaid. En ik moest er niet lang over nadenken, maar koos meteen om iets voor het Berrefonds te doen. Sinds de geboorte van Ernest ben ik extra gevoelig geworden voor alles wat er eigenlijk fout kan lopen bij iets wat zo natuurlijk is als een zwangerschap en een geboorte. Het zou eigenlijk gewoon altijd goed moeten verlopen, maar dat is nu eenmaal niet zo, en als je dan meemaakt dat de natuur ervoor gekozen heeft om niet alles zomaar normaal te laten verlopen, is het o zo belangrijk dat je ergens steun kunt vinden. Wat het Berrefonds doet, is in mijn ogen dan ook ontzettend belangrijk.

En ik bevind mij in goed gezelschap, dat spreekt voor zich. Ook deze geweldige dames engageren zich voor het Berrefonds: Lies, Jo, Sofie, Mieke, Fien, Nancy, Sofie, Marjolein en Mieke.

Wat wij voor het Berrefonds maken, stellen we op 9 november aan jullie voor.

En dat tweede goeie doel? Stay tuned...

4 opmerkingen:

  1. Ik kan mij inbeelden dat dit weer wat emoties oproept van meer dan een jaar geleden. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet nu al dat jij iets heel erg mooi voor het Berrefonds zal maken !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat wordt sowieso super! Ik ben erg benieuwd wat het gaat worden, maar mooi zal het in ieder geval zijn! Het is een fantastisch goed doel.

    BeantwoordenVerwijderen