dinsdag 8 december 2015

Prinsessenkussen

Toen ik haar, nadat we dit kleedje uitvoerig gepast en gekeurd hadden, vertelde wat mijn volgende kleedjesplannen waren, kreeg ik de eerder onverwachte reactie "ja, ok mama, maar wanneer ga je dan eens mijn kussen maken, want ik wacht daar nu al zo lang op". En gelijk had ze eigenlijk. Ik maakte kussens voor haar afscheid in de crèche, een kussen als verjaardagsswapcadeautje, een leeskussen voor haar nichtje, een afscheidskussen voor een goed vriendinnetje, en elke keer zei ik dat ik er ook voor haar eentje zou maken.

Hoewel ik haar eigenlijk nog wilde proberen te verrassen, toonde ik haar het stofje dat ik jaren geleden al met dit doel kocht toch vooraf. Madammeke wil nl. geen prinses meer worden en roze is verdwenen van de officiële lijst van lievelingskleuren. Maar toch, toen ze het zag begonnen die oogjes toch weer te twinkelen, en een enthousiaste "ja!" zette het licht op groen.


Ook haar naam moest er natuurlijk op, en daar kwam wat roze glitterflex handig van pas. Als het dan toch roze moest zijn, dan maar roze all the way.

Ze is content. Ein-de-lijk heeft ze haar hoogstpersoonlijke eigen kussen. Handig om in de zetel wat te rusten als je een beetje moe bent...


... of toch doet alsof :-)
En dan ga ik jullie toch nog eens moeten spammen met Bloggers-for-life-nieuws. Gisteren gingen we de laatste veilingweek in, dus hop, u moest al gaan kijken zijn om te zien voor welk moois je nu lotjes kunt kopen. Laat u maar eens goed gaan! Van mij krijgen jullie alvast de overzichtsfoto cadeau.
4 opmerkingen:

  1. Oh, Cameo-werk, mooi zeg! Heb deze week 2 items in het vizier voor BFL, spannend ... ben héél benieuwd naar het totale resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hebben ze toch een goed geheugen hé. Ze kunnen veel beter onthouden wat je ooit hebt beloofd, dan we zelf doen. Met het juiste duwtje in jouw rug, is het een prachtig kussen geworden !

    BeantwoordenVerwijderen