maandag 12 november 2018

Lange benen

Lange benen, dat is wat dochterlief krijgt. Hoe langer hoe meer verwonder ik me over de stelten die ze lijkt te krijgen, want eerlijk is eerlijk, ik ben niet bepaald gezegend met lange slanke benen. Lucky her, haha. Ik vond dus dat de giraffenstof uit de zomercollectie van See You at Six perfect voor haar paste, en had ook meteen een idee in mijn hoofd van wat ik ermee zou maken.


Ik koos nog eens voor Yfke, het patroon van From Niki with Love dat ik eerder dit jaar mocht testen. Dat testkleedje was de onbetwiste favoriet in haar kleerkast vorige zomer, dus een poging tot herhaling van dat succes drong zich hier op. Een nieuwe versie voor het najaar, want die kleur associeer ik meer met de herfst dan met de zomer. Ik gooide de halve cirkelrok van het patroon overboord wegens risico op duizelige giraffen, en koos voor een rimpelrok. De elastiek - zie hoe zalig goed die bij de stof past! - vond ik bij De Soldeur.


Echt, ik ben zo blij met dit kleedje! Het is exact uitgedraaid zoals ik het voor ogen had, en ik heb zo het gevoel dat mijn blijdschap op zijn minst geëvenaard wordt door die van haar. Een najaarsfavorietje is denk ik opgestaan.


En dat Yfke-patroon? Ik denk dat dat een blijvertje is hier.

------------------------------------------------------------------
Patroon: Yfke - From Niki with Love
Stof: Playtime Giraffe Cathay Bruin 

Mijn stoffenaankoopgeweten voor 2018
In (gekocht en gekregen): 45
Uit (verwerkt en verkocht): 39

5 opmerkingen:

  1. Geluk dat ze heeft met zo'n lange benen :) Ik heb twee korte exemplaren, haha. Leuk kleedje, de stof staat ook heel mooi bij haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ja, echt heel tof! Wat een knappe slanke deerne.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad een leuk patroontje! Ook wel fan van lange benen, maar al minstens evenveel van die kniekousen :-) en de elastiek ... Veel geniet hé!

    BeantwoordenVerwijderen