dinsdag 8 januari 2019

Boi oh boi

In een van de vorige collecties van See You at Six zat een prachtige effen khakigroene French Terry - ook een grid in diezelfde tint, maar daarover later meer. Ik was verliefd op de kleur, en was er gelukkig op tijd bij om een metertje te bestellen, want de stof was in 1-2-3 overal uitverkocht.

Een tijdje later postte Stoffstil op Instagram een foto van de meest prachtige bloemenapplicaties die ik ooit zag. Eén en één werden in mijn hoofd meteen twee, ik deed van klikkerdeklik en de bloemen kwamen mijn kant op. Zalige kleuren, en precies het formaat dat ik wilde. Of hoe wat in mijn hoofd zit heel soms precies ook zo werkelijkheid wordt.


Het patroon is de Boi uit I Love Sweaters. Ik vind hem ok, al zou ik hem een volgende keer wel een maatje groter - of eigenlijk vooral wat langer - durven maken.

Zien jullie die kleine photo bomber handjes?

Me happy hoor! Door de grote bloemenapplicaties is dit een heel toffe sweater geworden die ik al heel vaak gedragen heb. En als zelfs je leerlingen zeggen "Mevrouw, je hebt zo'n toffe sweater aan!", dan weet je dat het goed zit ;-)

------------------------------------------------------------------
Patroon: Boi uit I Love Sweater
Stof: Playtime Solid Chive Green - See You at Six

Mijn stoffenaankoopgeweten voor 2019
In (gekocht en gekregen): 0
Uit (verwerkt en verkocht): 07 opmerkingen: