zondag 28 augustus 2011

Een dekentje voor Lilith

Een dekentje zoals u ze in blogland al bij hopen zag voorbijkomen. Veel woorden moet ik er dus niet meer aan vuilmaken. Ik maakte het wat groter dan een babydekentje, het moet dienen voor het in het kinderbedje.
De stofjes komen allebei uit de Violet Craft Peacock Lane collectie van Michael Miller, en ik kocht ze via FabricWorm. Ik vind de combinatie heel geslaagd.Het roze stofje is geen fleece, maar bamboe. Gekocht bij In Den Beer, op hun aanraden. 't Is natuurmateriaal, dus 't zou moeten lekker warm zijn in de winter, maar heerlijk koel in de zomer. Eén ding is zeker: 't is heerlijk zacht!
En Lilith is er alvast heel blij mee!

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk, vrolijk dekentje! Prachtige stofjes!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een mooie combinatie. Ziet er een zalig dekentje uit (ik zou zo ook wel even kunnen dutten...)
  En bamboe is inderdaad een heel fijn materiaal. ik heb er zelf nog niet mee gewerkt, maar ons Janne haar dekbed is ook in bamboe.

  Ik ben ook eens gaan neuzen bij fabricworm. Mooi aanbod! Ben je daar tevreden over?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!! Lekker knuffelig, echt een dekentje om om je helemaal in te rollen. Nooit van gehoord bamboe, maar het ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welke afmeting neem je dan voor het kinderbedje? Ik heb ook zin om zoiets te maken voor mijn zoontje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh, t ziet r heerlijk uit voor die kleine bengel! heel schoon stofkes! groetjes, mimi xxx
  leuk blogske hebt ge & een "volgerke" d'r bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjulliewel voor alle leuke reacties!

  @Leentje: Ik heb nog maar één keer besteld bij Fabricworm, en ben daar heel tevreden over. Op amper een week tijd had ik de stofjes bij mij thuis. Je moet natuurlijk wel heel wat verzendingskosten betalen, maar als je genoeg bestelt, is dat eigenlijk ook geen probleem. Zeker eens proberen hoor.

  @Ballétoile: Het dekentje is 140 op 110. Nog redelijk groot voor het kinderbedje, maar dan heeft ze er langer geniet van.

  @mimi: welkom! Blij dat je een van m'n volgertjes geworden bent! Ik ben ook al eens gaan piepen bij jou, ben ook volger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer geslaagde combinatie!!! Zou er zelf niet direct aan gedacht hebben.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thank you so much for sharing with me! Seeing your sweet daughter all wrapped up in Peacock Lane just warms my heart! I love the soft bamboo fabric that you combined it with as well.

  Thank you again and best wishes!

  Violet Craft

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die dekentjes echt supermooi, maar toch heb ik schrik om eraan te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soraya, gewoon doen hoor! Ik wist ook totaal niet of het zou lukken, maar eens je eraan begint, lukt dat heel goed. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb, ik denk wel dat er hier nog zullen volgen.
  Leuk dat je eens langskwam op mijn blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Violet Craft, I'm happy you came by my blog to check out what I made with your fabrics. Thanks for your sweet comment!

  BeantwoordenVerwijderen