donderdag 29 september 2011

Getagd!

Ik werd getagd door Leentje en door MaMarleen. Tien dingen over mezelf dus. Here we go!


Wisten jullie al dat ik
1. Nederlands en Engels geef aan ‘t vierde, vijfde en zesde middelbaar, en ik dat doodgraag doe ?
2. als kind serieuze stemproblemen had en dus dacht dat ik nooit zou kunnen lesgeven?
3. mijn hele leven – mijn vijf jaren als kotstudent in Gent niet meegerekend – al in West-Vlaanderen heb gewoond en niet denk dat daar ooit verandering in zal komen?
4. heel erg houd van het zelfgebakken brood van meneer Piepow, die dat nog helemaal zelf, met de hand, kneedt? Mmmmmmmmmm dat is dus echt stukken beter dan bakkersbrood.
5. een zoetemondje ben? Bij een cinemabezoek hoort voor mij geen popcorn, maar wel een zak schepsnoep.
6. een optimist ben? Soms komt daar wel eens een krakje in, in dat optimistische kantje van mij, maar over ’t algemeen lukt dat heel goed.
7. dat eigenlijk moeilijk vind, zo 10 dingen over mezelf vertellen?
8. dacht dat ik niet graag zou naaien? Ik begon aan de cursus om de basis te kunnen en zo dus eindelijk eens m’n eigen broeken te kunnen inkorten, wat wel handig is als je niet al te groot bent zoals ik. Maar ik heb er mijn hart aan verloren!
9. al in het derde kleuterklasje kon lezen? Ik zaagde onze babysit de oren van het hoofd tot ze me leerde lezen. En nog steeds is lezen een van m’n grootste hobby’s, al doe ik het niet meer zo vaak.
10. ik tijdens mijn zwangerschap begon te kletsen met een groep zwangere mama’s op 9maand.be, en daar nu nog altijd mee klets op ’t internet? We waren allemaal voor oktober 2009 uitgerekend, en hebben ondertussen al heel veel met elkaar gedeeld. We verhuisden van 9maand naar Facebook naar nog een ander forumplatform, maar moeten er niet aan denken dat we ermee zouden stoppen. Ik zou ze niet meer kunnen missen!

En plots heb ik er dan toch tien! Eigenlijk wel een leuk idee, zo leren we eens de andere kant van al die blogsters kennen.

En nu mag ik ook nog vijf blogster taggen. Er zijn er veel meer waarover ik wel meer te weten wil komen. Maar bon, ik moet kiezen, dus ik wil graag wat meer te weten komen overVeel plezier ermee!

9 opmerkingen:

 1. We hebben blijkbaar niet alleen dezelfde smaak op vlak van kriebelbeestjes, maar ook op vlak van eten ;)
  Toffe blog! Ik kom nog langs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha nog een zoetemondje? Of een liefhebber van vers brood?
  Fijn dat je eens langskwam, altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! wij hebben puntje 9 met elkaar gemeen! Ik denk dat ik goed opgelet heb toen mijn broer leerde lezen, en op een dag kon ik het gewoon helemaal zelf... Later ging ik dan ook - samen met de papa - naar 3 bibliotheken om de voorraad op peil te houden!
  Tegenwoordig heb ik er minder tijd voor dan ik zou willen, maar geniet ik nog altijd even hard van een goed boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen!
  Hier ook eentje die al graag wil leren lezen, ook in de 3de kleuterklas.
  Bedankt om mij te taggen. Maar ik ben al een keertje getagd geweest. Wel heel erg lief van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leentje, tof dat jij ook zo'n boekenbeest bent als ik! Lezen is toch zo fijn hé.

  Katja, och ja, ik had dat nochtans gelezen. Waar zit ik toch met mijn hoofd...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal niet erg dat je me getagd hebt... Maar ik ga er wel eens over na moeten denken... :) Want ben nog door iemand getagd hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik heb daar toch ook serieus over moeten nadenken hoor! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. P.I.E.P.O.W.
  Ik was dit woord zo h e l e m a a l vergeten maar nu ik toevallig op jouw blog terecht kom, breng je mij met dit woordje volledig weer in mijn kindertijd.
  Jij moet wel van West-Vlaanderen komen... ik vraag me af of de niet-West-Vlamingen wel weten wat een piepow is... Je bent toevallig niet uit Poperinge... De Piepow in Poperinge was destijds ook een vakantie-opvang. Jaja, de piepow in de maecke-blijde... zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Anoniem, veel niet-West-Vlamingen weten dat waarschijnlijk niet. Maar ik vind het zo'n grappig woord. En ja, de Piepow in Poperinge ken ik, al heb ik er zelf nooit gezeten. Ik ben niet van Poperinge zelf, maar wel van dicht erbij. Jij bent dus duidelijk wel van Poperinge!

  BeantwoordenVerwijderen