maandag 28 november 2011

De buit

De Vitrine, dus. Mijn eerste indruk was vooral: druk! Ik kwam er aan zo rond 14.00u, waarschijnlijk zowat het drukste moment van de dag. Ik weet zeker dat ik daardoor heel wat heb gemist, dus de volgende keer zal ik zorgen dat ik er heel wat vroeger ben!

Veel heb ik dan ook niet meegebracht.


Een katoentje dat eerder al hier in een andere kleurencombinatie bewonderd kon worden. De kleuren zijn veel en veel mooier dan een foto kan tonen, en ik kon het echt niet laten liggen.


Een tricotstofje. Na mijn eerste twee tricotsuccesjes, vind ik dat het tijd wordt om de lat wat hoger te leggen. Bedoeling is dat ik uit deze superzachte ecologische tricot een pyama voor Lilith gemaakt krijg. Woensdag in de les kan ik alweer op zoek naar een geschikt patroon. En ook hier weer: wat ik ook probeer, op foto komen de kleuren er niet uit, de stof is in 't echt véél kleurrijker dan op de foto hierboven.

En vanavond werkte ik eindelijk ook nog eens iets af. 't Werd tijd. Mijn modelleke ligt al in dromenland, hopelijk is ze morgenavond nog welgezind genoeg om te passen én te poseren voor wat foto's!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, je hebt je goed kunnen inhouden... En een uitstekende keuze gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. onze dochterlief heeft ook een rokske met die leuke madammekes op, heeeeel schoon stofke ;-) liefs, mimi xxx hier een glimp van de dochter met rokske:http://mimisprutsedingetjes.blogspot.com/search/label/over%20onszelf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel schone stofkes Tine! Ik hoorde het gisteren van een vriendin dat het daar zo druk was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt smaak, want 't zijn prachtige stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ mimi: mooi, dat rokje! Ze staat er goed mee.

  @ Storm: ja, 't was echt heel druk. Maar bon, ik heb toch een paar leuke dingen gevonden, en da's wat telt.

  @ Katja: ik hoor je dat graag zeggen, want ik vind nu net dat jij zo'n goede smaak hebt wat stofjes betreft!

  @ Lies: ja, ze zijn cute hé. En zácht! Ik denk dat ik jaloers zal zijn op Lilith haar pyama, als ik die ooit gemaakt krijg, tenminste.

  BeantwoordenVerwijderen