donderdag 22 december 2011

't Is in de sjakos

Al een hele tijd lagen hier stofjes klaar, geknipt en al, ik moest ze enkel nog aan elkaar stikken. Eindelijk heb ik me er eens mee bezig gehouden - weer iets meer orde in onze living, én in mijn handtas!


Een zakje voor alle klantenkaarten, een zakje om een pakje Kleenex in mee te nemen en een zakje voor bankkaarten.

Het klantenkaartzakje maakte ik volgens deze tutorial. Hij is echt heel handig, vooral door de alfabetkaartjes die je erbij kunt afdrukken. Geen gezoek meer, ik heb de juiste klantenkaart altijd meteen bij de hand.Tweede op het menu: een zakje voor een pakje Kleenex, volgens deze tutorial. U zag hem eerder al passeren bij Eloleo en bij Elisanna. Zo gemakkelijk om te maken!En dan wilde ik ook graag nog een zakje voor mijn bankkaarten. Klein en handig, zodat ik niet altijd heel m'n portefeuille ergens mee naar binnen moet nemen. Ik liet mijn oog vallen op de Mini Lauren van Arm Candy For You. Lief en schattig, zo leek me, en bovendien ook handig, dus wat wil een mens meer? Maar om de een of andere reden is het dus volledig mislukt.


Grootste probleem is de flap waarmee je het portemonneetje sluit. Dat is allemensen veel te klein uitgevallen. Ik heb de tutorial al een paar keer opnieuw doorgenomen, en vind niet wat ik fout gedaan heb. Maar ik probeer het zeker nog eens! Ik blijf het een leuk ding vinden.

Op zoek dus naar een andere oplossing voor m'n bankkaarten. Iemand tips?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb net eens gekeken wat er zou fout zijn (want ik vind het een leuk bankkaartenideetje!); het stukje stof dat als zakje dient, moet ook een tweetal centimeter meegerekend worden om over te plooien. Snap je? Ik ga het ook eens proberen peis ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat kleiner zakje maakte ik ook eens, leuk hè! Wat frullen en prullen voor in de handtas! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schoon stofke! & leuke dingen heb je gemaakt!!! liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zakje voor die klantenkaarten zie ik onmiddellijk zitten ... Mooi gedaan allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan en een super stofje! Jammer van het bankkaartenzakje; zag er nochtans heel leuk uit...

  BeantwoordenVerwijderen