woensdag 9 oktober 2013

Vier!

Verjaren, dat is als je vier wordt blijkbaar het evenement van het jaar - allé ja, tot de sint komt, waarschijnlijk.

Lilith keek er al heel lang naar uit, en vorige maandag was het dan eindelijk zover. En zeggen dat ze ervan genoten heeft, dat zou eigenlijk nog een understatement zijn.

Het begon allemaal al op vrijdag, toen ze met de verjaardagskoffer naar huis mocht komen. Zo'n ding mee naar huis slepen, daar word je als bijna-vierjarige heel trots van.Op zaterdag trok ze fier als een gieter (maar tegelijk ook wat nerveus, zoals op de foto heel duidelijk is) naar haar eerste dansles - waar ze zich ongelooflijk geamuseerd heeft,...


... en mochten de eerste cadeautjes open:een hoofdkussen om heerlijk op te slapen...


... een doosje met kinder-surprise-eitjes (waar ze al zo vaak naar gevraagd heeft maar die ze nu niet blijkt te lusten)...


... en het langverwachte Barbie-paard.

Meidje blij, mama en papa blij, zo gaat dat toch altijd?

Zondag zetten we het feestweekend verder met een bezoekje aan Pair Daiza. Wie het park nog niet kent, rep u! Ik wist zelf niet dat het daar zo mooi is, en genoot er, denk ik, evenveel van als Lilith zelf. Ze ontmoette eindelijk allerlei dieren die ze tot nu toe enkel nog maar in boekjes zag, en wist soms letterlijk niet waar eerst gekeken. Een topdag!


En op maandag kreeg ik ze zo mee terug naar huis:


Zo zou iedereen toch nog wel eens vier jaar willen worden? Niet verwonderlijk dat ze maandagavond, na een diepe zucht, zei: "Ik vind dat eigenlijk wel leuk hoor, mama, jarig zijn."

En dat ze al vier is, daar durf ik wel eens wat emo van worden...

12 opmerkingen:

 1. Proficiat Lilith!
  Ik vind Pairi Daiza ook keitof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hiep hiep hoera voor Lilith ! Wat wordt ze al groot zeg ! Je ziet dat ze genoten heeft van haar dagje. Prachtige foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hiep hiep hoera!
  Inderdaad een hoogtepunt :)
  Heerlijk park Pairi Daiza, vroeger was het overwegend een vogelpark, de laatste jaren heeft het enorm veel verandering ondergaan, waardoor het keer op keer nog verrassender wordt.
  We maken er jaarlijks een daguitstap van tot groot plezier van mijn kinderen :).
  Nog een aanrader is Burgerzoo en de Beekse Bergen in Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kleine meisjes worden soms veel te snel groot he, maar wat een superverjaardag. Hieperdepiep! En Pairi Daiza staat hier ook al een tijdje op de planning, nu nog eens een werk- en feestvrij weekend vinden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat! :-) Amai wat een verwendagen heeft ze gekregen. Verjaren kan toch zo plezant zijn! En Pairi Daiza is inderdaad een heel leuk park, wij zijn er in de zomer ook naartoe geweest en wij gaan zéker nog eens terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte! Heerlijk, zo`n dagendurend feest, ze straalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo zou ik ook wel willen verjaren ;)
  't Vliegt voorbij hé, die vier jaren - ik had dat gevoel hier van de zomer...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hieperdepiep voor Lilith! wat een fijne verjaardag had ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog van harte gefeliciteerd Lilith!! Fijne foto's, al klein beetje grote meid. Binnenkort gaan wij ook nog eens naar Paira Daiza. Héérlijk 'natuurlijk' park hé

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog gefeliciteerd en wat een leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen