vrijdag 13 april 2018

Sweater weather (6)

Dochterlief mocht natuurlijk ook niet vergeten worden bij de reeks sweaters die hier gemaakt werden. Ik bestelde uit de vorige SYAS-collectie een mooie lap Solid Amberlight Roze, met het plan er zowel voor haar als voor mij een sweater uit te maken. Dat ik voor haar het gratis Emma-patroon van Griet zou gebruiken, lag al een tijdje vast. Een tof, iets korter, sweaterpatroon, dat zou scoren worden bij haar, daar was ik zeker van.


Dat ik nog meer zou scoren met een toffe applicatie, ook dat stond vast, en dus begon de zoektocht. Ik vind dat eerlijk gezegd niet makkelijk, beslissen wat ik op zo'n trui ga zetten. Een of ander woord? Een quote? Een afbeelding? Ik schuimde pinterest af, doorzocht Etsy, sloeg wat foto's op en uiteindelijk mocht ze zelf kiezen wat ze wilde. Hartjeshanden dus, eigenlijk had ik het wel kunnen weten.


Wég is ze ervan. De trui gaat rond het lijf, wasmachine in en weer rond het lijf. Zoals ik het graag heb, dus. ------------------------------------------------------------------
PatroonEmma sweater van Emma&Mona
Stof: See You at Six - Playtime Solid Amberlight Roze

Mijn stoffenaankoopgeweten voor 2018
In (gekocht en gekregen): 16
Uit (verwerkt en verkocht): 10

9 opmerkingen: