zondag 2 december 2018

Pyama time - again

Mijn oog viel daarnet op mijn lijstje met bloglabels, links hiernaast, en bij pyama zie ik daar een 17. Dat is best veel voor mijn doen. Het mag dus duidelijk zijn dat pyama's hier graaggenaaide (is dat een woord?) items zijn.


Ik ging weer eens voor Ernest aan de slag, dat ventje groeide uit zowat al zijn oude pyama's. Ik liet het Wolf-patroon van Zonen09 voor een keer links liggen, en gebruikte patronen die al klaar lagen: Boi uit I Love Sweaters voor de trui - eigenlijk dacht ik dat ik de patroondelen van de Mitch vasthad, maar soit - en Rocco van Zonen09 voor de broek. Dat de Boi hem past wist ik al, de Rocco was hier de testversie en ik vind hem eerlijk gezegd heel wijd voor mijn ventje, dus daar moet ik nog wat aan schaven.


Ik koos voor een mooie french terry van Elvelyckan Design, grijs met kleurrijke ballonnen. Ernestje leek best wel blij met het resultaat, tot meneer Piepow de gevleugelde woorden "je bent precies een clowntje, Ernest!" sprak. Tja, Ernest wil géén clown zijn en wil de pyama niet meer aan... #zucht. Mánnen #roloog.

Al een chance dat dat ventje toch nog gewoon aandoet wat wij zeggen dat hij moet aandoen :-)


------------------------------------------------------------------
Patroon: Boi - I Love Sweaters (trui) en Rocco - Zonen09 (broek)
Stof: Elvelyckan Balloon Grey 

Mijn stoffenaankoopgeweten voor 2018
In (gekocht en gekregen): 45
Uit (verwerkt en verkocht): 40

3 opmerkingen:

 1. Ik vind Ernest ook precies een clowntje als ik de Smogjemee-filmpjes bekijk, maar dat komt door zijn vrolijke bewegingen en zijn ontzettend innemende glimlach, helemaal niet door zijn prachtige ballonnenpyjama! Zo'n zalig ventje, ik word altijd helemaal warm als ik hem en Lilith samen in die rode zetel zie zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, Eva. Ik word dan weer warm van jouw commentaar.

   Verwijderen
 2. wat een leuke pyjama en mannen en uitspraken hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen