dinsdag 21 april 2020

Over constantes in Ernests kleerkast

Met stip op 1: zelfgemaakte sweaters. Ik stak al vaker de loftrompet over het Roccopatroon van Zonen09, maar ook deze Dinosaur Sweater uit Ottobre zomer 2014 passeerde hier al heel vaak. Dit is, als ik het goed heb, zijn vijfde exemplaar en het eerste in een nieuwe maat: 110 voor onze zevenjarige.


Nog een constante in zijn kleerkast: de stoffen van See You at Six, iets wat verder maar weinig uitleg behoeft, vermoed ik :-)


En dan misschien een constante op mijn blog: foto's met Ernest die nét niet uitdraaien zoals gewenst #ahum. In dit geval is de match broek-trui niet echt wat ik in gedachten had, en ook zijn pantoffeltjes zijn, hoe zal ik het zeggen, niet echt ideaal. Maar kijk, als hij dan heel even in the right mood is om foto's te maken, wie zij wij dan om daar opmerkingen op te willen maken?


Allé kijk, je zou toch denken dat dat het braafste kind ter wereld is hé?? Wahaha, laat je vooral niet misleiden!


5 opmerkingen:

 1. hihi zijn broek en pantoffeltjes waren mij eigenlijk helemaal niet opgevallen, de trui sprong teveel in het oog (echt een mooie trouwens)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie pantoffels, mooie broek, mooie trui en wonderschoon kind. Wie kan daarvan zeggen dat het niet allemaal wondermooi samen past? De trui is in elk geval weer heel erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

  Andrea Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
  E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
  WhatsApp of bel: +2349076034359
  Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

  mevrouw Claudia Michalski

  BeantwoordenVerwijderen