maandag 18 mei 2020

Lux, the sequel

Vorige zomer naaide ik een Lux voor mezelf. Dat werd een zalig kleedje, eentje dat ik heel graag en dus ook heel vaak droeg. Dat er meer zouden van komen, dat was dus zeker. De tweede versie werd veel winterser, met lange mouwen en uit een dikkere stof.


Die dikke stof in combinatie met de rimpelelastiek die wordt gebruikt voor de taille in het Luxkleedje, dat bleek geen goede combinatie. De stof was te zwaar voor de elastiek, die dus niet meer genoeg samentrok na het naaien en ik eindigde met - welja, ik kan het niet anders uitdrukken - een patattenzak rond mijn lijf. Blij werd ik daar niet van, en ik wilde al even de moed opgeven, maar natuurlijk viel ook dit weer op te lossen. Ik naaide er vanbinnen nog een simpele extra elastiek tegen, et voilà, kleedje gered - en mijn humeur ook :-)


Niet veel later kwam daar de lockdown, en dus droeg ik het eigenlijk nog bijna niet. Het zal er eentje voor het najaar worden, als we hopelijk weer wel gewoon met zijn allen naar school kunnen.

En toen werd het moederdag, regende het en bedacht Meneer Piepow dat dat misschien wel mooie foto's zouden kunnen worden. Enter de paraplu, en natte fotosessie en fijne foto's als resultaat.5 opmerkingen:

 1. Die meneer Piepow doet dat toch geweldig met zijn foto's! Toffe beelden, tof kleedje! En gelukkig groei jij niet meer dus kan het gewoon een zomertje de kast in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof idee van meneer piepow voor de foto's en mooi kleedje dat ook natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

  Andrea Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
  E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
  WhatsApp of bel: +2349076034359
  Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

  mevrouw Claudia Michalski

  BeantwoordenVerwijderen