dinsdag 14 april 2020

Teenageproof naaien

Toen in ons land de semi-lockdown werd afgekondigd, schoot ik in een soort van stoffenpaniek. "Ik heb niet genoeg stof in huis", schoot het door mijn hoofd, en waar anderen WC-papier hamsterden, kocht ik nog snel online wat stoffen, in de vaste overtuiging dat het niet lang zou duren voor er niets meer verstuurd mocht worden. Dat mag nu, 4 weken later, nog altijd maar goed, ik heb alvast niet direct stof tekort om lustig door te kunnen naaien.

Dat lustig doornaaien, dat is dan weer een andere kwestie. Hele dagen in huis met Ernest en dus ook met zijn combinatie down en ADHD maakten die eerste weken hier - ik zal het positief uitdrukken - pittig. Het huilen stond me heel vaak nader dan het lachen, en 's avonds, als ik dan eindelijk tijd had om aan mijn geliefde machines te gaan zitten, crashte ik vooral in de zetel. Gelukkig hebben we de laatste 10-tal dagen een soort van nieuwe vibe gevonden, hij lijkt zich iets meer gesetteld te hebben in deze nieuwe realiteit en hoewel ik 's avonds nog steeds versleten ben, heb ik soms nog net genoeg energie over om in stukjes en beetjes een naaiproject aan te vatten.


En zo verwerkte ik twee stofjes die ik kocht bij Toverstof tot dit zomerse setje voor onze tiener.


De top is de Hazel van Bel'etoile, waarbij ik de ruffle enkel vooraan gebruikte i.p.v. die volledig rond te laten doorlopen.


Veel meer dan dat ik echt gelukkig word van mijn meid in deze outfit kan ik daar eigenlijk niet over kwijt. Missie zomernaaisel geslaagd, meer van dat in de komende dagen en weken, hopelijk.
11 opmerkingen:

 1. Wauw! :) Dat is een outfit die ik met plezier zou aantrekken! Succes nog met de pittige combinatie daar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supertof! De stof van het topje ziet er ook echt zalig uit qua aanvoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een heel mooie outfit. Ik hamsterde ook nog wat extra stof bij (al had ik nog een voorraadje laten we zeggen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha 't is nu ook niet dat mijn stoffenkast leeg was hoor!

   Verwijderen
 4. Dat is zeker een supertof setje voor je dochter. Prachtige stofjes, die komen heel mooi uit in de modelletjes.

  Fijn dat jullie de laatste dagen een nieuwe vibe hebben gevonden.

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

  Andrea Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
  E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
  WhatsApp of bel: +2349076034359
  Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

  mevrouw Claudia Michalski

  BeantwoordenVerwijderen