maandag 14 november 2016

Bloggers for Life: off we go!

Jaaaaa! Het is zover! Ik liet het hier en daar al eens doorschemeren: ook ik deed dit jaar extra hard mijn best, en gooi een maaksel in de Bloggers-for-Life-veilingspoel. Samen met een stuk of 40 andere getalenteerde, gedreven naaisters met het hart op de juiste plaats, probeer ik jullie iets aan te bieden dat de moeite waard is om lotjes voor te kopen.

Ons goede doel, dit jaar? Jullie konden het bij Annelies al lezen: de opbrengst gaat naar vzw Altijd Vrouw, een vereniging die zich ervoor inzet om vrouwen met kanker te ondersteunen, te informeren, te helpen waar mogelijk. Ik vrees dat jullie allemaal in jullie omgeving al wel met kanker te maken kregen, en dus ook weten hoe dat in een leven plots bijna allesbepalend kan zijn. Dat een vereniging als Altijd Vrouw bestaat, vind ik geweldig, en ik probeer dus graag een kleine duit in het zakje te doen met mijn maaksel.

Het vergde wat denkwerk, eer ik kon beslissen wat ik zou naaien. Allerlei projecten passeerden de revue, maar uiteindelijk hakte ik de knoop door, en koos ik voor een paar projectjes die ik in het verleden al maakte en die véél worden gebruikt.


Het pampermandje maakte ik drie jaar geleden al eens voor ons toen nieuwbakken neefje, het pamperzakje-voor-onderweg voor mezelf - en ik gebruik het nog steeds heel vaak. Het girafje is een lief extraatje, en speciaal voor wat extra babyplezier stopte ik een klein belletje tussen de vulling.
Je bent al uit de pampers? Wees gerust, dan kun je het mandje gerust nog voor heel wat anders gebruiken. Wat dacht je van een kousenmand? Of een naaipatroontjesmand? Ik weet zeker dat er voor iedereen wel iets te bedenken valt!En ook voor het pamperzakje vallen zeker andere bestemmingen te vinden.


Voilà, en daarmee is alles gezegd, denk ik zo. Wil je dit pakketje graag jouw richting uit zien komen? Laat je dan vooral maar eens goed gaan, en wel door lotjes te kopen. Dat doe je, voor alle duidelijkheid, dus zo:

- Vul het formulier hieronder in, en klik nummer 9 aan.
- Schrijf het juiste bedrag (jouw gekozen aantal lotjes x 2 euro) over op het rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en (heel belangrijk!) voeg daar deze mededeling bij: nummer van het veilingsstuk (9 dus, in dit geval) - je naam - je voornaam - het aantal lotjes dat je kocht.
- Als je wint (lucky you!), dan stuur ik je pakketje meteen naar je op. Binnen België doe ik dit op mijn kosten. Woon je in het buitenland en wil je toch graag je kans wagen? Graag! Maar dan vragen we je wel om zelf de verzendingskosten te dragen.
- Meer praktische informatie kun je op de blog van Annelies vinden.
- Hoop op goed nieuws! De trekking vindt plaats op 18 december.
En natuurlijk ben ik deze week niet alleen. Een overzichtje van alles waar je deze week nog op kunt bieden zie je hier:

Tast maar eens goed in je virtuele portemonnee, je maakt er ons, maar vooral de vzw Altijd Vrouw, heel blij mee!7 opmerkingen:

 1. I loooove de kleurencombinatie! Dit gaat zeker veel centjes opbrengen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ook tof om cadeau te doen wanneer er weer ergens een nieuwe spruit wordt geboren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig! ik heb hier meer dan genoeg patronen die wel een mooiere plaats verdienen dan een kartonnen doos, dus zelfs al zijn er geen pampers in huis, het zou toch van pas komen. En de twee extra zaken zijn ideale babygeschenkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als dat geen allrounder is, prachtig Tine!

  BeantwoordenVerwijderen