maandag 18 juni 2018

Palmbomen aan mijn lijf

De allereerste Playtime-collectie van See You at Six, voor de zomer van 2017, liet ik aan mij voorbijgaan. Ik weet niet goed waarom, maar wat ik wel weet, is dat ik er spijt van had, achteraf. De ene prachtige creatie na de andere sierde mijn scherm, en vooral de palms riepen mij elke keer toe hoe stom ik was geweest toen ik ze niet kocht. Mijn blijdschap toen ik ze in september nog vond bij Bolletjeseend op Stoffen@Beselare was dan ook heel groot :-).


Ik kocht een lap met een sweater voor mezelf in gedachten. De print zorgt voor een heerlijk zomers exemplaar, want we moeten daar niet onnozel over doen, in België kunnen we ook in de zomer wel eens een sweater gebruiken. Het werd nog maar eens een Aster, want why change a winning team?


Het moeilijkste van al was nog om bijpassende stof voor de boorden te vinden. O ja, ik kocht de daarvoor bedoelde van SY@6 zelf, maar vond dat heel bleek worden, en wilde liever wat meer schwung in mijn trui. Ik legde er alle mogelijke tinten groene en bruine boordstof bij, maar het was nooit waw. Bijna gaf ik de moed op, toen ik bij Wild van Stof deze boordstof uit hun eigen collectie zag. Woehoe!! De perfécte tint groen, met wat zachtroze en gouden glitter erbij. A match made in heaven, als je 't mij vraagt.


En zo heb ik dus een nieuwe sweater waar ik werkelijk zotcontent mee ben.


------------------------------------------------------------------
Patroon: Aster - La Maison Victor mei/juni 2016
Stof: Playtime Palms bij Bolletjeseend - 
bijpassende boordstof bij Wild van Stof 

Mijn stoffenaankoopgeweten voor 2018
In (gekocht en gekregen): 24
Uit (verwerkt en verkocht): 21



7 opmerkingen: