woensdag 8 mei 2019

blub blub

Ik weet dat ik heel hard in herhaling val door te zeggen dat ik graag pyama's naai. Die worden zo veel gedragen dat ik er altijd weer blij van wordt. Vorig najaar - dat foto's maken durft hier soms wel eens wat tijd vragen - maakte ik van een half metertje vissentricot en een restje effen zwart een toffe pyama voor Ernest.


Ik combineerde het patroon van de Mitch sweater van LMV met de broek van het Wolfpatroon van Zonen09. Het laatste beetje vissentricot gebruikte ik in twee strepen in de broek, zo vormt deze pyama een mooi geheel.


De foto's werden gemaakt terwijl meneertje tv zat te kijken. En voor het geval je je zou laten misleiden en denkt dat dat hier blijkbaar toch even voor rust zorgt... laat mij dat misverstand maar gauw de wereld uit helpen :-)
------------------------------------------------------------------
Patroon: Mitch van LMV en Wolf van Zonen09
Stof: Diving fish

Mijn stoffenaankoopgeweten voor 2019
In (gekocht en gekregen): 12
Uit (verwerkt en verkocht): 14


4 opmerkingen:

  1. Ik geef je groot gelijk, pj's naaien is super plezant - ik maakte er vorige week twee, er ligt er nog een klaar voor zoonlief en dan schiet ik eens in actie voor dochterlief. Knap gedaan Tine!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, pyjama's zijn zo dankbaar. Zalige actiefoto's trouwens en direct het bewijs dat de pyjama ook goed is om in te bewegen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha die poses, ik lig toch liever 'gewoon' lui als ik tv kijk hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen