donderdag 3 oktober 2013

Een vluggertje

O ja, er wordt hier nog genaaid hoor. Maar helaas voor mijn blogje vooral cadeautjes momenteel, en die toon ik hier niet voor ze opengedaan zijn. Je weet maar nooit dat de ontvangers hier op z'n anoniems zitten mee te lezen, dan is het plezier vergald.

Dus even een vlug tussendoortje. We vonden maandag een briefje in Liliths boekentas dat we vanaf nu onze kindjes hun fluojasje weer moeten aandoen. Dat ding werd dus opgeduikeld, en ik flockte er vlug haar naam op. Ze hebben allemaal hetzelfde, en hopelijk zal ze haar eigen fluojasje nu gemakkelijker terugvinden.Ons madam vertrok vanochtend blij naar school!

* en ik word tegenwoordig blij van dit soort simpele dingen,
zoiets zelf kunnen doen.
Het moeten niet altijd de grote dingen zijn... *


Update: Het lettertype is Liza Pro.

13 opmerkingen:

 1. Dat ziet er nog niet het meest simpele flocklettertype uit... Maar wel schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook een fan van simpele dingen... hoewel ik dat lettertype niet echt flock-simpel vind hoor! Geduldig werkske!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een heel tof lettertype. En flocken op zo'n stof van fluohesjes, ik zou het niet gedurfd hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er al verschillende op internet zien passeren, anders had ik het ook niet gedurfd hoor. Maar het lukt goed!

   Verwijderen
 4. Ik wist ook niet dat flocken op die stofatie zou lukken. Ik heb het wat moeilijk met de kwaliteit waaruit dit soort jasjes gemaakt worden. Die van ons krijgen er om de twee jaar eentje met het schoollogo, alleen kreeg de zoon in het derde leerjaar een volwassenmaat (ik kan hem boven mijn skijas krijgen). Als we fluo ingeburgerd willen krijgen bij onze jeugd (waar ik volledig achtersta), dan denk ik dat de fabrikanten het anders zullen moeten aanpakken. Sorry voor mijn frustratie (wie weet leest iemand mee die er iets meer kan aan doen).
  Jouw dochter zal wel heel trots zijn op haar persoonlijk exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lang leve Ikea, want daar hebben ze goedkope en kwalitatief goede fluovestjes in 2 kindermaten ;-) Hier moeten de kinderen altijd (zomer én winter) hun fluovestje aandoen, en worden ouders ook aangespoord dit te doen. Flocken op die fluovestjes is eentje om te onthouden!

   Verwijderen
 5. dit is echt heel raar , niet alleen noemt mijn dochter lilith maar op haar geboorte kaartje heb ik net het zelfde letter type gebruikt
  mijn dochter is van 2012 en had de naam voordien nog nooit gehoord !

  BeantwoordenVerwijderen