donderdag 3 oktober 2013

Na orde in de kast...

... nu ook orde in m'n hoofd. Of toch een klein beetje.

Ik zei het hier al, ik ben niet de meest ordelijke mens. Echt niet. En nu m'n kast eindelijk opgeruimd is (en ja hoor, het lukt tot nu toe om het ook zo te houden - pluim voor mezelf), vond ik dat het met al m'n naaiplannen ook wel beter kon.

Dat tolde maar rond in m'n hoofd. Bij momenten zou ik liefst aan drie dingen tegelijk beginnen, uit schrik dat ik ze anders misschien vergeet. Maar dat dat absoluut niet productief is, is in het verleden al meermaals gebleken.

Tijd voor actie, dus!Ik maakte - hoe simpel kan het soms zijn - gewoon een soort afvinklijstje, onder de tab "geheugensteuntje" van mijn blogje. Et voilà. Geen schrik dat ik iets vergeet. En als ik nog iets bedenk, zet ik dat er gewoon bij.

En geloof het of niet, ik heb nu al het gevoel dat het wat rustiger is, daar in m'n hoofd.

En nu kan ik dus beginnen aan één van de vele projectjes uit mijn lijstje!

5 opmerkingen:

 1. Strak plan, dat ga ik na-apen denk ik...
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een flinke lijst! Ik zou beginnen met de Katie Boston bag voor jezelf, die naait lekker weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lol, wat een lijst! Hoewel, die van mij is minstens even lang als ik alles zou opschrijven ;). Dat herfstkleedje is voor de naailes, dus wat ligt nu op je naaitafel?
  Enne... hier staat er ook een Boston bag op het programma, anders volgende week donderdagnamiddag een gat om samen te werken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allé, begin maar met opschrijven dan :-).
   Dat herfstkleedje is inderdaad voor de naailes, ik moet nog een patroontje zoeken eigenlijk. Hier ben ik bezig met een A-lijnrok voor mezelf (allé, de stof is gestreken, en dat papieren patroondelen liggen klaar).
   Volgende week donderdagnamiddag? Goed idee!

   Verwijderen